TRAININGEN

BRENG JEZELF IN BEELD 

Iedereen die werkt, heeft zélf invloed op werkcultuur en de relatie met anderen. Of je nu leidinggevende bent, zzp’er of medewerker in loondienst. Toch staan we niet vaak stil bij de kracht van zelfregie. We gaan maar door, werken keihard en maken daardoor te weinig bewuste keuzes. Gun jij jezelf een moment om te reflecteren op jezelf en het beeld dat anderen van je hebben? Om vast te stellen wie je bent tijdens je werk, wie je wil zijn en hoe je daar komt?

Fotografie en persoonlijk leiderschap

Fotografie kan helpen bij het versterken van persoonlijk leiderschap in je werk en in je leven. Omdat foto’s naar boven brengen wat speelt in de onderstroom, bij jou en bij anderen. Jezelf ontwikkelen tot actieve veranderaar via fotografie is in Nederland een relatief nieuwe aanpak, terwijl internationale onderzoeken al langer aantonen dat deze combinatie werkt.

Tijdens de training “Breng jezelf in beeld” ontwikkel je meer zelfregie op een creatieve manier. In vier dagen kom je samen met vier anderen tot meer inzicht in jouw rol tijdens je werk, en de rol die je zou willen hebben. Daarnaast ontdek je welke acties en interacties je kunt inzetten om meer connectie te maken met de mensen om je heen. Foto’s bij jouw levenslijn, je werkweek en het team ondersteunen dit proces, en aan het einde ontvang je een door Sara Donkers gemaakte portretfoto.

Deze vaardigheden ontwikkel je

  • Persoonlijk leiderschap: je leert proactief leiding nemen van binnenuit en bewuste keuzes maken op basis van innerlijke drijfveren, talenten en waarden.
  • Verbindend vermogen: je leert meer connectie maken met de mensen om je heen, met behoud van jouw autonomie en eigen persoonlijkheid.
  • Creatief denken: je leert bewegingsvrijheid creëren tussen wat je ervaart en hoe je acteert, waardoor er meer ruimte komt voor het bedenken van creatieve oplossingen.

Dit levert de training jou op

  • Meer zelfinzicht en inzicht in het perspectief van de ander.
  • Meer verbinding en afstemming met jezelf en de mensen om je heen.
  • Creatiever nadenken over uitdagingen tijdens je werk.
  • Meer zelfregie en authenticiteit: je vaart je eigen koers, afgestemd op je omgeving.
  • Een betere balans tussen werk en privé door het maken van bewustere keuzes.
  • Meer zichtbaarheid, met de professionele foto van jezelf die je aan het einde ontvangt.
  • Advies en feedback van anderen en uitbreiding van je eigen netwerk.
Wat een bijzondere training. Door de fotografie zet je jezelf voor een spiegel en zie je hoe de anderen naar jou kijken en andersom. Heel ontwapenend en zeker ook een beetje uit je comfort zone, maar dat is precies wat er soms nodig is.
Els van Heijst | What Els Goldsmithing
Deze training voelt voor mij als een 'nieuw begin'. Sara zorgt voor een fijne sfeer in de groep en tijdens de reflectiemomenten weet ze de goede vragen te stellen.
Herlinde | Beleidsmedewerker

TRAININGEN

Deelname voor de training kost € 1600,00 excl. btw, inclusief koffie, thee en lunch op de trainingslocatie, alle materialen en een professionele foto van jezelf. Deze training wordt gehouden op inspirerende locaties in Nijmegen. Voorafgaand aan de training zal er een telefonisch (of Zoom) gesprek plaatsvinden om duidelijk te krijgen wat jouw ontwikkelingsvraag is. Daarnaast hoort bij elke sessie een huiswerkopdracht, waarmee je per module zo’n 2,5 uur bezig bent. Voor deze training heb je geen professionele camera nodig en hoef je geen creatief genie te zijn. Het is voor iedereen toegankelijk. De werkgever vergoedt vaak de kosten van de training.

Gun jezelf een moment om aan de rand van je comfort zone te werken aan persoonlijke leiderschap, verbinding en creativiteit. Blok de data in je agenda en meld jezelf aan via onderstaand inschrijfformulier. Vanwege het persoonlijke karakter van de training is er plaats voor maximaal 5 personen.

 
BRENG JEZELF IN BEELD STARTDATUM: 5 JUNI 2024
DATA & LOCATIE

Woensdag 5 juni van 10.00-17.00 | Studio Dobbelman in Nijmegen

Dinsdag 18 juni van 10.00-17.00| Zicht Persingen

Donderdag 4 juli van 10.00-17.00 | Het Witte Kerkje in Nijmegen

Dinsdag 9 juli van 10.00-18.00 (incl. afsluitende borrel) Studio Dobbelman in Nijmegen

GROEP

Minimaal 3 personen | maximaal 5 personen

KOSTEN

€ 1600,00 excl. btw