OVER RUWBEELD

RUWBEELD is een creatief trainingsbureau in persoonlijk leiderschap. RUWBEELD is opgericht door fotograaf, psycholoog en trainer Sara Donkers.

Sara wil mensen prikkelen, uitdagen en helpen om zich persoonlijk te ontwikkelen. Met kunst als middel om emoties naar boven te halen en te onderzoeken. Als psycholoog werkte Sara Donkers jarenlang in eerstelijns psychologiepraktijken, waar ze mensen behandelde met depressie, angst, relatieproblemen en werkgerelateerde problematiek.

Daarnaast is ze van jongs af aan gefascineerd door beeld. Na het afronden van de fotoacademie in Amsterdam portretteerde zij talloze persoonlijkheden en werkte ze mee aan maatschappelijke kunstprojecten, campagnes en kunsteducatie. In 2018 richtte Sara samen met Rosa Koenen en Hüsne Afsar stichting HEAR ME op. Samen zetten ze kunstcampagnes op om taboes rondom gender, identiteit en seksualiteit bespreekbaar te maken.

Sara is zich bewust van de kracht van kunst om zaken bloot te leggen, mensen erkenning te geven en te prikkelen om hun grenzen te verleggen. Kunst brengt aan de oppervlakte wat onbesproken blijft, maar wel leeft in de onderstroom. Daar waar het schuurt, wil zij juist zijn. Want alleen als ieders emoties en ervaringen mogen bestaan, ontstaat er echt contact tussen mensen en kunnen zij samen op ontdekkingstocht gaan. Op weg naar een sterkere persoonlijkheid, een sterkere relatie en meer inzicht in zichzelf en de ander.

Meer weten over wat RUWBEELD voor jou kan betekenen? Stuur een e-mail naar info@saradonkers.com of bel 0646396643.

De fotografie van Sara Donkers is te zien op de website www.saradonkers.com

 

“Sara laat je op je gemak voelen en helpt met haar eigen nieuwsgierigheid en openheid de groep naar openheid. Ze geeft door de mix van (haar eigen medium) beeld en haar achtergrond als psychologe een ruimte tot zelfreflectie.”

JILLES WALRAVEN
SARA DONKERS | DE NIJMEEGSTE 2 15x10 kopie